Kiinteistöjen lämmitys

Yhteystiedot

Lämmitysratkaisut tarjoaa Kotkan Lämpö- ja Vesityö Oy. Toimimme Kotkan, Kouvolan ja Haminan alueilla.

Kotkan Lämpö- ja Vesityö Oy asentaa erilaiset lämmitysjärjestelmät kaikenlaisiin kiinteistöihin Kotkassa ja lähialueilla, kuten Kouvolassa ja Haminassa. Asennamme niin öljy- ja maakaasupolttimet, keskuslämmityskattilat, kondenssikattilat kuin lämpöpumputkin. Yrityksemme on runsaan 20 vuoden aikana asentanut yli 1 500 kotimaista Oilon Oy:n öljy- ja maakaasupoltinta. Asennuksia on tehty aina omakotitalopolttimista 5 MW:n aluelämpökeskuskusten polttimiin.

Eri kokoluokan kiinteistöihin asennamme noin 30–40 keskuslämmityskattilaa vuosittain. Kaukolämmön alajakokeskuksia asennamme Kotkaan ja lähialueille noin 50–60 kappaletta vuodessa. Oertlinin maakaasukondenssikattilat ovat uusinta tekniikkaa kiinteistönlämmitykseen. Niillä saavutetaan noin 20 prosentin säästö nykyisiin lämmityslaitteisiin verrattuna. Kondenssikattilajärjestelmät ovat vastaus kohonneisiin lämmityskustannuksiin.

Lisänä lämpöpumput

Suoran sähkölämmityksen rinnalle suosittelemme asennettavaksi ilmalämpöpumppua, joka kohentaa asumismukavuutta viilennyksellä.
Lisäksi asennamme kylmätekniikkaan perustuvia Oilonin GEOPRO-maalämpöpumppuja ja Oilonin AIRPRO-ilma-vesilämpöpumppuja. Lämpöpumpputekniikka on oiva apu hillitsemään kohonneita lämmityskustannuksia.

Kysy kiinteistöjen lämmitysratkaisuista